Contact

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem contact met me op!

Stel je vraag

Snel antwoord op…

Voorkom de valkuilen van een samengesteld gezin

Een nieuwe liefde ontmoeten waarmee je verder wilt leven, het is geweldig. Hoe je jullie relatie én de (wederzijdse) kinderen hier een plek in gaat geven is een volgende én belangrijke vraag. Een derde van de samengestelde gezinnen sneuvelt binnen vijf jaar. En dat is te voorkomen!

In vier tot zes gesprekken nemen we de stappen door die ieder samengesteld gezin emotioneel doorloopt.

Samen vader en moeder zijn na de scheiding

Het leven van de kinderen heeft compleet op z’n kop gestaan; de veilige basis van twee ouders is weggevallen en ze zijn op zoek naar vaste grond onder hun voeten.

Hoe stel je de kinderen écht centraal bij het bieden van veiligheid?

‘Ouderschap met een Plan’ is de methodiek die ik ontwikkel heb om jullie samen, stap voor stap, de opvoeding van de kinderen vorm te laten geven.

Een nieuwe relatie

Je hebt je wonden gelikt, uitgehuild en bent inmiddels weer toe aan een nieuwe relatie. Zo af en toe merk je wel dat het oude zeer stiekem én venijnig om de hoek komt kijken. Hoe ga je daar mee om? Voor relatietherapie is het misschien te vroeg, samen leren over nieuwe liefde is precies op tijd!

Ouderschapsplan

Een ouderschapsplan moet het opvoeden van de kinderen makkelijker maken, niet nóg ingewikkelder dan het opvoeden van kinderen al is.

Een ouderschapsplan wat wij gaan maken biedt ouders perspectief, opvoeddoelen en is gericht op de toekomst van de kinderen én ouders.

Eigenlijk gun je ieder kind een ouderschapsplan; ook als er geen scheiding speelt.

1 op 1 Coaching

Er zijn van die momenten dat je het als ouders even niet meer weet. Gedrag van je puber verandert, schoolprestaties gaan hollend achteruit en er worden keuzes gemaakt die je ernstig doen twijfelen. Samen praten wordt al snel tegen elkaar schreeuwen. Tijdens een coachingstraject leer je zelf, leert jouw puber. Jullie leren eigenlijk samen.

Aanschuiven aan jullie avonddis als dat handig is: Als het handig of nodig is kom ik bij jullie thuis, eet ik mee en krijg ik zo zicht op de gesprekken en hoe jullie met elkaar omgaan binnen jullie gezin. De avondmaaltijd is vaak een kruispunt in de dag waar iedereen elkaar tegenkomt en spreekt. Met de ‘ontdekkingen en tips’ kunnen jullie direct aan de slag.

Coachingsgesprekken kunnen plaatsvinden in de praktijk in Den Helder of Online als dat je voorkeur heeft. Het eerste (kennismaking)gesprek is bij voorkeur in de praktijk; elkaar één keer ‘face to face’ ontmoeten is voor ons beiden prettig.

Wil je een afspraak maken? Dat kan per mail: gideon@gideondehaan.nl.

Je kunt ook gebruik maken van de digitale agenda en daar zelf een afspraak boeken.

Via telefoonnummer 06 54 726 746 ben ik tijdens kantooruren bereikbaar. Omdat ik veel in gesprek ben is mailen de meest effectieve manier.

Je wilt me voor een interview of redactioneel stuk spreken?

Dat heeft vaak haast; stuur me een sms of WhatsApp via 06 54 726 746 met je vraag en ik bel je (echt!) zo snel mogelijk terug.

Je zoekt me op socialmedia…

Ik heet je graag welkom als warme vriend op facebook

Je hebt een foto nodig…

Persfoto’s zijn beschikbaar via deze link.  Gebruik van foto’s doe je natuurlijk altijd in overleg. Hou even in de gaten: ik verwacht van je dat je altijd de naam van de betreffende fotograaf vermeldt.

Blijf op de hoogte

Met enige (on-)regelmatigheid sturen we je graag blogs, vlogs en informatie toe over opvoeden en relaties. Inschrijven gaat makkelijk, uitschrijven gaat nóg makkelijker als je geen informatie meer wilt ontvangen: met één druk op de knop. 

Waarschijnlijk minder interessant, maar toch maar genoemd voor de goede orde:

Gideon de Haan is (naast iemand van vlees en bloed) een handelsnaam, vallend onder de Academie voor Gezin en Relatie. Ons KvK-nummer is 85034002.

Bij de belastingdienst zijn we bekend onder nummer NL863480408B01

Geld overmaken mag natuurlijk altijd, al ozu ik dat persoonlijk alleen doen als ik een factuur heb ontvangen.

INGB 0007673562 tnv Academie voor Gezin en Relatie.

VOF Academie voor Gezin en Relatie | Markpad 3 | 1784 GS  |  Den Helder  |  06 54 726 746

Trainingen en e-cursussen worden ontwikkeld en uitgevoerd onder het handelsmerk ‘Academie voor Gezin en Relatie’. De leveringsvoorwaarden voor het boeken van lezingen vind je hier >>